Найбільший кросовер Volkswagen вийшов в продаж (Фото)

Компанія Volkswagen розпочала продаж найбільшого в своїй лінійці кросовера – Talagon. Його прем’єра, нагадаємо, відбулася в кінці квітня на автосалоні в Шанхаї. З сьогоднішнього дня, 2 травня, на нього відкрито прийом замовлень.

Новинка перевершує за габаритами екс найбільшого SUV марки – Teramont. Довжина Talagon становить 5152 мм (+113 мм до «Терамонту), ширина – 2002 мм (+13 мм), висота – +1795 мм (+22 мм), а розмір колісної бази дорівнює тим же, що і у Teramont 2980 мм.

Автомобіль отримав фірмову радіаторну решітку, що плавно переходить в головну оптику, а також масивні бампери і моноблок світлодіодних задніх ліхтарів.

У салоні кросовера встановили оригінальну передню панель, якої немає у інших моделей Volkswagen, віртуальну панель приладів, незвичайний селектор трансмісії і великий дисплей інформаційно-розважальної системи. 3-місний другий ряд сидінь має поздовжнє регулювання. 2-місний третій ряд входить вже в базову комплектацію. Для пасажирів передбачений окремий блок управління «кліматом» і панорамний дах.

З точки зору технічного оснащення Talagon і Teramont є повністю ідентичними. У початковій версії обидві моделі комплектуються 2-літровою «турбочетвіркою» потужністю 186 кінських сил і переднім приводом. В середньому варіанті запропонована її форсована версія до 220 к.с., що поєднується з повним приводом. А на вершині гами розташована повнопривідна модифікація з турбомотором VR6 потужністю 299 «сил». Трансмісія на вибір тільки одна – 7-діапазонний «робот» DSG з подвійним зчепленням.


Не пропустіть