Ferrari представила відразу дві нові яскраві моделі з найпотужнішим двигуном в своїй історії (Фото)

Компанія Ferrari представила купе 812 Competizione і його відкриту версію 812 Competizione А. Обидві новинки отримали 6,5-літровий двигун V12, форсований до 830 кінських сил.

Купе Ferrari 812 Competizione і родстер Competizione А по сформованій за останній рік традиції дебютували онлайн. Літера «А» в назві останнього позначає італійське слово «apertо» («відкритий»). Новинки замінять в модельному ряду Ferrari моделі 812 Superfast і GTS.

Цей динамічний дует може похвалитися найпотужнішим двигуном внутрішнього згоряння з усіх дорожніх автомобілів Ferrari. Під капотом трудиться 6,5-літровий “атмосферник” V12, що розвиває 830 кінських сил і 692 Нм крутного моменту. Це на 30 сил більше, ніж у Superfast, правда крутний момент трохи знизився (-26 Нм). Пікова потужність досягається на 9250 об/хв, а відсічення у цього високою частотою мотора встановлена ​​на 9 500 об/хв.

Суха маса купе знижена до 1 487 кг (-38 кг), а час розгону до першої «сотні» скоротилася з 2,9 до 2,85 секунди. Максимальна швидкість, як і раніше, перевищує 340 км/год. Суперкару допрацювали аеродинаміку, збільшивши притискну силу і поліпшивши охолодження гальм. Також йому дісталася остання версія повнокерованим шасі і системи контролю бічних ковзань, що забезпечує впевнене проходження поворотів.

Ferrari поки нічого не говорить ні про ціни, ні про те, скільки всього купе і родстерів буде побудовано. Однак може статися, що не дивлячись на солідну ціну все вони вже розпродані за попереднім замовленням.


Не пропустіть