Ford представив новий 3-рядний позашляховик Ford Explorer Timberline 2021 року (Фото)

Американська автомобілебудівна компанія представила нову модифікацію позашляховика Explorer під назвою Timberline.

Новий Ford Explorer Timberline обзавівся удосконаленою незалежною підвіскою, збільшеним з 200 до 220 мм дорожнім просвітом, а також новими пружинами, стабілізаторами поперечної стійкості, а посилені амортизатори були запозичені у поліцейського позашляховика Ford Explorer Police Interceptor.

Також автомобіль отримав металевий захист днища, позашляхові покришки, диференціал підвищеного тертя Torsen, систему вибору алгоритмів керуючої електроніки для оптимального руху по різним дорожнім покриттям.

Під капотом Explorer Timberline обладнаний 2,3-літровий 4-циліндровий турбодвигун EcoBoost, потужність якого становить 305 кінських сил і 420 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з 10-сутпеневою ​​автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

У стандартному оснащенні машини значиться адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, система розпізнавання дорожніх знаків, а також мультимедіа-система з голосовим управлінням і системою навігації.

Запуск продажів нового Ford Explorer Timberline запланований на літо нинішнього року, але прайс-листи на даний момент не розголошуються. Трохи пізніше версії Timberline стануть доступні і у інших моделей американської марки.


Не пропустіть