VW Multivan T7: нові зображення і деталі (Фото)

Компанія Volkswagen опублікувала порцію скетчів, що дають уявлення про вигляд мікроавтобуса Multivan нового, сьомого покоління. Новинка отримає більш яскраву зовнішність з масою відсилань до попередників, при цьому зсередини виявиться повністю нової.

Судячи з опублікованих скетчів, мікроавтобусу помітно збільшать площу скління, додавши крім того ще й трикутні вікна в передніх стійках. Дизайнери компанії вважають, що силует Multivan T7 повинен нагадувати про найпершому VW T1, поздовжня виштамповка через весь борт покликана відсилати до третього покоління, а обриси капота стилізовані під аналогічний компонент Volkswagen T4.

Офіційно підтверджено, що зі зміною поколінь модель отримає нову платформу – модульну MQB. При цьому мікроавтобусу пообіцяли збільшену в порівнянні з T6.1 колісну базу і більш широку колію: все заради внутрішнього простору.

Раніше повідомлялося, що в салоні Multivan T7 буде застосована абсолютно нова система установки крісел. Всі вони будуть індивідуальними і зможуть переміщатися. Робоче місце водія мікроавтобуса побудують за зразком інтер’єру VW Golf з «цифровим кокпітом», селектор коробки передач зроблять дуже компактним, а від «механіки» позбудуться зовсім. Останнє рішення повинно додати простору між передніми сидіннями.


Не пропустіть