Renault може стати найбільш екологічним брендом Європи

Автовиробник Renault збирається стати лідером галузі по переходу на альтернативні джерела енергії.

Стало відомо, що до кінця десятиліття 9 з 10 моделей Renault в продажу стануть електрифікованими. За словами представників компанії, до 2025 року в C- і D-сегментах буде представлено сім електрокарів марки. Почне комерційний «наступ» купе-кросовер Renault Arkana E-Tech Hybrid: в травні на нього було отримано більше 6000 замовлень на європейському ринку, а в широкому продажі він з’явиться на початку літа.

Незабаром на ринку з’явиться Megane E-Tech Electric нової генерації. За рахунок своїх компетенцій у сфері електричного транспорту марки Renault змогла збільшити лінійку електрокарів, включивши в неї гібридні і підзаряджаємі гібридні модифікації своїх головних моделей на авторинку.

В основі електрокарів знаходиться модульна гібридна технологія E-Tech, яка захищена більш ніж 150 патентами. У поточному році на ринку з’явилося кілька новинок. Так, у Renault тепер є ціла лінійка електромобілів, яка включає шість гібридних і заряджають гібридних авто з технологією E-Tech.

Нещодавно виконавчий віце-президент Renault підтвердив, що автовиробник готується до прем’єри гібридних модифікацій E-Tech і в нових поколіннях своїх моделей.


Не пропустіть