Продемонстрували спортивну версію Toyota Land Cruiser 300 (Фото)

«Заряджений» позашляховик вийде в 2022 році.

На початку 2021 року стало відомо, що «Крузак» нового покоління отримає спортивне виконання GR. Доопрацюванням автомобіля займуться фахівці з підрозділу Toyota Gazoo Racing. Нещодавно злиті в Мережу фотографії Land Cruiser 300 дозволили незалежним дизайнерам представити візуалізацію «зарядженого» авто.

Японський рамний позашляховик в спецверсії GR обзаведеться більш потужним двигуном, перенастроюваною трансмісією і шасі. Також такий Toyota Land Cruiser 300 отримає блокування переднього і заднього диференціалів, нові гальма, великі шини, але зменшені колісні диски. Зміни торкнуться і зовнішній вигляд «Крузака».

Представлений на рендері автомобіль володіє агресивною, але не такою масивною решіткою, як у звичайного LC 300. Дизайнери впровадили додаткові повітрозабірники, змінили дизайн корпусів дзеркал і коліс, а також додали спортивні акценти. Червоні елементи екстер’єру підкреслюють спортивний характер машини, а фірмові шильдики Gazoo Racing прикрашають радіаторну решітку і передні крила.

Подробиць про потужності мотора спортивної версії поки немає. Звичайний Toyota Land Cruiser 300 буде оснащуватися 3,5-літровим твін-турбо бензиновим двигуном V6 і 3,3-літровим турбодизелем. Появи на ринку «Трьохсотки» у виконанні GR варто очікувати не раніше 2022 року.


Не пропустіть