Рідкісний універсал Maserati Quattroporte виставлений на продаж (Фото)

Торги за універсал Maserati Quattroporte відбудуться 15 травня.

Днями в Мережі з’явилося оголошення про продаж рідкісного універсалу Maserati Quattroporte. Даний автомобіль був зібраний за спецзамовленням жителя Великобританії ще в 2016 році. Торги повинні пройти 15 числа цього місяця. Відомо, що експерти оцінюють автомобіль в 75-85 тисяч фунтів стерлінгів. Варто відзначити, що компанія Maserati не випускала універсалів Quattroporte, і тільки в 2000-х роках ательє Carrozzeria Touring з Італії представило чотири авто з подібним кузовом.

Ці автомобілі базувалися на архітектурі моделі минулого покоління і отримали назву Bellagio Fastback. Так, один з жителів Великобританії зацікавився цими моделями, але упустив момент і не зміг придбати один з примірників на аукціоні, який проходив в 2013. У зв’язку з цим він вирішив зробити універсал на замовлення на базі Quattroporte останньої генерації.

В основу лягла машина, що має в оснащенні дизельний V6. В оголошенні про продаж відзначений пробіг трохи більше 14 000 км, але на одометрі вказано пробіг майже 20 000 км.


Не пропустіть