Jeep засудить компанію, що випустила «клона» Wrangler (Фото)

Компанія Jeep знову буде судиться з індійський брендом Mahindra & Mahindra через спірний дизайну моделі Thar, який копіює Wrangler.

Нещодавно американська компанія домоглася заборони на реалізацію в Сполучених Штатах авто Roxor від тієї ж індійської марки, а тепер вона взялася за відстоювання своїх прав в Австралії. Стало відомо, що Mahindra & Mahindra збирається вивести на ринок Австралії новий рамний позашляховик Thar: компанія вже почала сертифікацію автомобіля в країні і незабаром запустить рекламну кампанію. Але юристи Jeep вирішили, що автомобіль досить сильно схожий на Wrangler, і звинуватили Mahindra в порушенні патентних прав.

Варто відзначити, що це вже не перший раз, коли компанія Jeep направляється в суд з Mahindra & Mahindra. Нагадаємо, що в 2019 році автовиробник зміг домогтися заборони на реалізацію моделі Roxor, яка схожа на Wrangler генерації CJ.

У минулому році Mahindra змогла залагодити цю справу: автовиробник погодився поміняти зовнішність позашляховика і продавати в Сполучених Штатах лише його оновлену модифікацію.


Не пропустіть