Опубліковані ціни на Honda Civic нового покоління (Фото)

В кінці квітня відбулася офіційна презентація одинадцятого покоління моделі Honda Civic. Одна річ, про яку Honda не розповіла під час великого анонса 28 квітня, – це ціни. Однак це було виправлено завдяки витоку прайс-листів в мережу.

Зокрема, інформація надходить з форумів CivicXI.com. У повідомленні адміністратора форуму стверджується, що ціни отримані від дилерських центрів марки, які почали отримувати прайс-листи на модель, і це підтверджується кількома фотографіями, на яких показаний екран комп’ютера з цінами на Civic і датою продажу 16 червня. Motor1.com зв’язався з Honda, щоб підтвердити цю інформацію, але на момент публікації статті відповіді отримано не було.

Якщо ціни вірні, то можна чекати лише незначного підвищення цін на окремі версії Civic. Так, базова версія LX отримає надбавку в розмірі 250 доларів США і буде пропонуватися за 21 700 доларів. Топова версія Touring залишиться без змін і буде пропонуватися за 28 300 доларів США.

2022 знаменує собою 11-е покоління Honda Civic, при цьому новий седан буде трохи більше як по довжині, так і по колісній базі. Однак моторна гамма залишилася колишньою: базовим став 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 158 кінських сил. Виконання EX і Touring отримали 1,5-літрову «четвірку» з турбонаддувом, хоча тепер вона розвиває 180 к.с. Варіатор – єдиний варіант трансмісії.

Слід зазначити, що даний прайс-лист справедливий тільки для седанів. Хетчбеки і «заряджений» Civic Si з’являться пізніше, як і новий Civic Type R.


Не пропустіть