Mitsubishi попрощалася із легендарним позашляховиком Pajero (Фото)

Японський автовиробник припинив виготовлення легенди бездоріжжя. Mitsubishi Pajero 2022 року одержав «прощальну» версію.

Mitsubishi Pajero четвертого покоління, один з найстаріших позашляховиків, існує з 2006 року. Проте, велика частина автомобылыв виготовлено до 1999 року, коли вийшла модель третього покоління. Версія Final Edition ознаменувала закінчення виробництво солідного позашляховика родом з Японії, і в даний час воно закінчилося назавжди.

Фактично, Mitsubishi не виробляє Pajero на заводі в Сакахоґі, Японія, з березня, а 800 одиниць Final Edition 2022 модельного року призначені для Австралії. Вони будуть доступні в версіях GLS, GLX і Exceed, і незалежно від комплектації під капотом знаходиться турбодизель 3,2-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 189 кінських сил і 441 Нм крутного моменту, що передається на обидві осі через 5-ступінчасту автоматичну коробку передач.

По суті, це звичайний Pajero з 88-літровим баком і додатковими аксесуарами, встановленими у місцевих дилерів. До них відносяться захист капота, килимки на підлозі і чохол для запасного колеса, а також керівництво користувача і сервісна книжка у шкіряній упаковці. Інші незначні «поліпшення» включають гумовий килимок в багажнику і емблему Final Edition. Флагман Exceed додає шкіряний салон, поліровані алюмінієві педалі і люк у даху.

Pajero, широко відомий як один з кращих повнопривідних позашляховиків в світі, існує з 1981 року і за 40 років було продано більше 3,3 мільйона разів. Назва поки залишиться закріпленою за меншим за розміром Pajero Sport.


Не пропустіть