GM знову зупиняє виробництво культового Chevrolet Camaro (Фото)

Виробництво Chevrolet Camaro зупиняється ще на шість тижнів всього через тиждень після перезапуску.

Для Chevrolet Camaro настали важкі часи. Продажі маслкара продовжують знижуватися, оскільки він залишається третім після Ford Mustang і Dodge Challenger. Зовсім недавно він став ще однією жертвою кризи нестачі напівпровідникових чіпів. Виробництво Camaro на заводі Lansing Grand River в Мічигані було вирішено припинити в середині березня, але воно відновилося в кінці минулого місяця. На жаль, це тривало недовго.

Американське інформаційне агентство CBS повідомляє, що завод знову буде простоювати з 10 травня по 28 червня. Крім того, що LGR є домом для Camaro, він також виробляє Chevrolet Malibu, а також Cadillac CT4 і CT5. Жоден з цих автомобілів не зійде з конвеєра до кінця наступного місяця, якщо GM раптово не отримає велику партію чіпів, що вельми сумнівно.

Повідомляється, що General Motors збереже виробництво нинішнього Camaro шостого покоління до 2026 року. Що станеться після цього, залишається тільки здогадуватися, але автовиробник нещодавно показав зображення того, що потенційно може бути повністю електричним Camaro, що використовують гнучку архітектуру Ultium.

Очікується, що простий складального конвеєра Camaro не буде занадто сильно турбувати дилерські центри, тому що вони більше потребують пікапів, таких як Silverado. Автовиробники змушені економити запаси мікросхем для більш прибуткових і популярних моделей, а Chevrolet продає набагато більше Silverado, ніж Camaro.


Не пропустіть