У США продається «майже новий» 37-річний УA3-469 (Фото)

На майданчику Cars & Bids виставлений на продаж позашляховик УАЗ-469, випущений в 1984 році. Пробіг позашляховика становить близько 100 кілометрів, але судячи з опису, це не відповідає дійсності. УАЗ-469 знаходиться в Іллінойсі і на даний момент не дивлячись на екзотичність для країни оцінений всього в 4 969 доларів. До кінця торгів ще 4 дні.

Позашляховик вивезли в США в минулому році, але з якої саме країни – не уточнюється. Продавець уточнює, що незважаючи на малий пробіг, кузов і салон УАЗа мають явні сліди експлуатації. Наприклад, на кузові позашляховика помітні подряпини, потертості, вм’ятини і кріпильні отвори від навісного обладнання, яке на даний момент видалено. В інтер’єрі також видно множинні потертості, а шви на оббивці сидінь місцями розійшлися.

Крім іншого, на деяких зовнішніх деталях позашляховика, на днищі і в моторному відсіку є сліди іржі, а мотор заводиться тільки «на холодну».

В якості переваг УАЗа продавець призводить посилену підвіску, буксирувальні гаки на бамперах, знімний м’який верх, два паливних бака і вже завершені роботи по офіційному оформленню автомобіля в країні.

УАЗ-469 оснащений 2,5-літровим мотором, що розвиває 75 к.с. і 166 Нм крутного моменту в парі з чотириступінчастою «механікою» і двоступеневою роздавальною коробкою.