Суперкар Glickenhaus за пів млн. дол. розбили в краш-тесті (Відео)

На YouTube-каналі Ammo NYC опублікований відеозапис краш-теста суперкара Glickenhaus 004S. Таких машин зроблять всього 25, кожна коштує як мінімум 460 000 доларів.

Як пише The Drive, виробник – фірма Scuderia Cameron Glickenhaus – знайшла спосіб пройти всі необхідні випробування з одного удару. Передня частина кузова виявилася після фронтального зіткнення на швидкості 58 км/год сильно пошкоджена, але стверджується, що суперкар тест пройшов успішно.

Перед краш-тестом машина потрапила в руки детейлінг-експерта Ларрі Косілли. Він випробував кілька варіантів фінішної обробки вуглепластика. З нього виконані всі кузовні панелі, і клієнти зможуть вибирати, як їх оформити: в матовому або глянсовому варіанті, пофарбувати чи ні. Косілла пробує в процесі експерименту наждачки різної зернистості і показує результат після кожної обробки.

Glickenaus 004S отримає компресорний двигун V8 об’ємом п’ять літрів, повідомляє Carscoops. У машини буде три версії: дорожня Stradale, трекові Competizione і «змішана» Competizione Stradale як омологація для гоночного автомобіля. У першому варіанті мотор буде розвивати 683 к.с. і через 6-ступеневу механіку він призводить задні колеса.


Не пропустіть