Вже через пів року єврономерів не буде, – Чернявський (Відео)

Або людина за пів року розмитнює автомобіль, або вивозить його за межі України та потім чекає прийняття нового закону, – Чернявський.

Як в Україні буде надалі розвиватися ринок машин на єврономерах? Наскільки вигідно їх купувати? Стан справ у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розглядає лідер руху «Автоєвросила» Олександр Чернявський.

«Ринок автомобілів на єврономерах в Україні розвиватися більше не буде. Річ у тім, що вже через пів року єврономерів не буде. Будь-яка людина, яка вирішила, наприклад, заховати автомобіль в гаражі та почекати, поки «Автоєвросила» доб’ється нового закону, вже не зможе розмитнити його. Спеціально для такої ситуації буде розроблений порядок розмитнення автомобіля. І він буде відрізнятися від того порядку, який діє зараз для всіх автомобілів», – каже гість програми.

За його словами, такий порядок буде діяти тільки пів року. І той автомобіль, який був захований в гаражі, не можна буде навіть вивезти за кордон і знову ввезти в країну, щоб розмитнити за новим законом. На кордоні з нього візьмуть 170 тисяч гривень штрафу, а саму машину конфіскують. Це відбудеться навіть у тому випадку, якщо людина скаже, що автомобіль в країну ввозила не вона.

«Або людина за пів року розмитнює автомобіль, або вивозить його за межі України та потім чекає прийняття нового закону. Ніякої іншої альтернативи не буде», – підкреслює Олександр Чернявський.

Джерело znaj.ua

Не пропустіть