Новий BMW 7-Series помічений на тестах (Фото)

Новинка отримала здвоєну вихлопну систему і збирається дебютувати в другій половині 2022 року.

Фотошпигуни помітили прототип нового BMW 7-Series 2023 модельного року на легендарній трасі Нюрбургринга. Кузов новинки прихований під складним камуфляжем, але деякі оновлення можна помітити незважаючи ні на що. Наприклад, при більш уважному розгляді передніх крил можна виявити невеликі камери, які, ймовірно, призначені для системи моніторингу сліпих зон і/або частиною складної напівавтономної системи водіння.

Крім витончених бічних камер, в профілі видно новий дизайн дверної ручки, незважаючи на установку підроблених ручок для відволікання уваги. Відзначимо, що спочатку такі елементи були помічені на електричному позашляховику iX. Також на фото видно салон моделі і можна відзначити два монітори, один з яких належить інформаційно-розважальні систему iDrive восьмого покоління.

Передня частина отримає нові фари, однак на прототипі, швидше за все варто тимчасова оптика. Також очікується новий капот. Передня решітка, схоже, трохи виросте в розмірах. Помітні повітряні завіси в кутах бамперів, але сам бампер здебільшого залишається прихованим під камуфляжем.

Крім того новинка, ймовірно, отримає переглянуті задні ліхтарі. На знімках видно здвоєні патрубки вихлопної системи, розташовані з двох сторін бампера, які вказують на більш продуктивну версію моделі. Також відзначимо тонкий спойлер на кришці багажника.

Очікується, що в «базі» флагманський седан буде пропонуватися з заднім приводом, а також компанія запропонує ще дві модифікації, де в максимальному виконанні очікується віддача понад 500 кінських сил. Повністю електрична 7-я серія буде пропонуватися з декількома конфігураціями акумуляторів потужністю від 80 до 120 кВтг.


Не пропустіть