Skoda Octavia нового покоління отримає позашляхову версію Scout (Фото)

Skoda знову представила специфікацію Scout для моделі Octavia. Автомобіль створений виключно для британських служб екстреної допомоги і комплектується 2,0-літровими дизельними двигунами потужністю 148 і 197 к.с.

Специфікація Scout – єдина модель Octavia без приставки vRS, що пропонує повний привід. Автомобіль також оснащується пакетом для бездоріжжя і автоматичною трансмісією. Кузов універсала підходить для бездоріжжя, з масивними переднім і заднім бамперами і дорожнім просвітом в 161 мм – на 15 мм більше, ніж у стандартної Octavia.

Бригади екстрених дзвінків можуть вибрати опції для Scout відповідно до своїх потреб за допомогою «універсального магазину» Skoda.

Чеська фірма заявляє, що позашляхові характеристики Scout також були поліпшені, завдяки збільшеному куту в’їзду до 15,8 градуса, куту з’їзду – до 13,9 градуса. Він також оснащений переробленими пружинами підвіски і налаштуванням шасі для конкретної моделі.

Scout також має кілька систем допомоги водієві, в тому числі допомога при спуску з пагорба і Crew Protect Assist, яка затягує паски безпеки при активації. Також в оснащення моделі входять адаптивний круїз-контроль, система допомоги в утриманні смуги руху і передні і задні датчики паркування. Усередині Scout також оснащений цифровою панеллю приладів Skoda, а також 10-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи з підтримкою Apple Car Play і Android Auto.

Octavia Scout останнього покоління продавалася з 2014 по 2020 рік і раніше була доступна для приватних клієнтів, а також для служб екстреної допомоги. Новий Scout буде доступний для служб екстреної допомоги, де його можна буде налаштувати і придбати безпосередньо або за гроші.


Не пропустіть