Третє покоління кросовера Mazda CX-5: перше зображення

Компанія Mazda працює над третім за рахунком поколінням свого бестселера CX-5. Автомобіль повинен вийти в продаж в 2023 році і змінитися як зовні, так і технічно.

Як буде виглядати реформений кросовер поки невідомо, але недавно в Мережу виклали злиті його шпигунські фотографії. На знімках автомобіль був сильно закамуфльований, проте це не завадило незалежним дизайнерам пофантазувати на тему його дизайну.

Очікується, що зі зміною покоління CX-5 виросте в розмірах. При цьому передня і задні частини кузова отримають швидше еволюційні зміни, ніж революційні. Судячи з опублікованого автомобільними художниками зображенню, кросовер збереже вузькі і розташовані під кутом фари, натхненні головною оптикою Mazda3, але обзаведеться більшим капотом і збільшеною радіаторною решіткою з колишнім внутрішнім «малюнком».

Інакше в порівнянні з актуальною моделлю виглядають також протитуманні ліхтарі і повітрозабірник, який зі зміною покоління можуть інтегрувати в нижню частину бампера.

Зображень корми і салону незалежні дизайнери не представили. Передбачається, що інтер’єр автомобіля переживе серйозні зміни, але при цьому збереже колишню мінімалістичність.

Що стосується технічної частини, то вона тримається в секреті, хоча чутки говорять про те, що «третій» CX-5 переїде на нову платформу з поздовжнім розташуванням силового агрегату. Моторна лінійка кросовера в такому випадку буде складатися з рядних бензинових і дизельних «шісток», а в якості трансмісії виступить 8-діапазонний «автомат». Зміниться і тип приводу, який тепер буде заднім або повним. Не виключено, що базові комплектації запропонують і з 4-циліндровими моторами.

За задумом «Мазди», третє покоління CX-5 вийде з мас-сегмента, перебравшись в клас преміальних моделей, де буде конкурувати з Audi Q5, BMW X3 і Mercedes-Benz GLC. Ціни, відповідно, також повинні зрости.


Не пропустіть