У Мережі опублікували рендер пікапа Kia Sorento на основі Hyundai Santa Cruz

Пікап Kia не з’явиться найближчим часом, але це не зупинило дизайнера, який представив, як може виглядати пікап від південнокорейського автовиробника.

Зображення показують, що пікап заснований на новому Hyundai Santa Cruz з передніми і задніми елементами від Kia Sorento. Корейський автовиробник раніше визнавав, що, якщо він випустить пікап, то він міг би конкурувати з Toyota Hilux, Ford Ranger і Mitsubishi Triton, а це означає, що він не повинен бути заснований на нинішніх моделях таких позашляховиків, як Sorento або Santa Cruz, побудований на платформі Tucson. Проте, пікап, представлений на рендері, безумовно, має багато спільного з останніми.

Передня частина вантажівки практично ідентична Sorento, і це непогано, оскільки вона включає в себе гострі фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями і затемнену радіаторну решітку. Чорні акценти розмістилися на нижній частині решітки радіатора і інші деталі. Загальна форма пікапа Kia від KDesign AG така ж, як у Hyundai Santa Cruz, і тому у пікапа такі ж чорні колісні арки і рейлінги. Проте, задня частина отримала задні ліхтарі від Sorento, які насправді досить добре підходять до загальної форми вантажівки.

Хоча Kia недавно визнала, що пікап не є одним з її пріоритетів, є підозри, що компанія буде пильно стежити за продажами Hyundai Santa Cruz, щоб визначити, чи зможе вона продати пікап в кількості, необхідній для його економічної доцільності.


Не пропустіть