Початок виробництва флагманського седана Tesla Model S Plaid відклали

Марка Tesla перенесла на 7 днів запуск флагманського електричного седана Model S Plaid. Про це в своєму акаунті в Twitter повідомив глава компанії Tesla Ілон Маск.

Як зазначив Ілон Маск, компанії Tesla потрібна ще один тиждень доробок флагманського седана Model S Plaid. Нагадаємо, раніше глава Tesla повідомляв, що запуск Model S Plaid почнеться 3 червня. Також він зазначив, що новий електрокар стане найбільш швидкісним автомобілем серед тих, що виробляються серійно.

Тоді ж було заявлено, що новий Model S Plaid зможе розганятися до швидкості 100 км/год менш ніж за 2 секунди. Якщо даний параметр буде відповідати дійсності, то Model S Plaid за швидкістю розгону буде найшвидшим серійним авто. На сьогоднішній день це досягнення за собою тримає модель Porsche 918 Spyder, розганяється до 100 км/год за 2,1 секунди. Також повідомляється, що електрокар Model S Plaid зможе долати без підзарядки більше 830 км.

Компанія Tesla вже займається передзамовленям на покупку нового Model S Plaid по ціннику від 139 тис. 990 доларів. При цьому щодо дати поставок перших автомобілів клієнтам, поки немає точної інформації.


Не пропустіть