Chevrolet Blazer отримає великі зміни до 2022 року

Chevrolet Blazer повернувся на ринок ще в 2019 році. Незважаючи на те, що це не серйозний позашляховик, на який ми сподівалися, його привабливий стиль, спортивна керованість і бездоганна технологія безпеки продовжують вражати. З моменту надходження в продаж серйозних змін не відбулося. Однак для моделі 2022 року Chevrolet видалила базову комплектацію L з лінійки, що означає, що його 2,5-літровий рядний чотирициліндровий двигун більше не доступний.

Цей агрегат з потужністю 193 к.с. і 188 фунт-футів володів недостатньою потужністю, тому ми сумніваємося, що він був дуже популярний. В результаті 2LT тепер є базовою комплектацією і поставляється з 2,0-літровим рядним чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, що генерує 228 к.с. і 258 фунт-фут обертального моменту. Як і раніше, цей агрегат в стандартній комплектації передає потужність на передні колеса через дев’ятиступеневу автоматичну коробку передач, але опціонально для всіх комплектацій доступний повний привід. Комплектація 3LT і Premier також доступна з більш потужним 3,6-літровим двигуном V6 потужністю 308 к.с. і обертовим моментом 270 фунт-фут.

Очолює лінійку обробка RS, яка оснащена двигуном V6 в стандартній комплектації і доступна з новим стильним двоколірним варіантом забарвлення з чорним дахом. Цей двоколірний варіант також доступний як пакет зовнішнього вигляду для LT. В обробці Premier Chevrolet оновив екстер’єр новими колесами і темними елементами оздоблення передньої і задньої нижньої панелі, рокерів і молдингів коліс.


Не пропустіть