Haval випустив багато оснащений аналог кросовера Haval Jolion

Китайський автовиробник почав пропонувати клієнтам на внутрішньому ринку позашляховик Chitu, який вважається більш преміальним аналогом Haval Jolion.

Стали відомі прайси на новий позашляховик Haval Chitu, який за своїми розмірами схожий на свій одноплатформений кросовер Haval Jolion. Від цього паркетника новинка відрізняється оригінальним екстер’єром, іншим внутрішнім оздобленням, багатшим переліком доступних опцій, а, отже, і високою вартістю.

Назва нового кросовера перекладається як «Червоний кролик», серед моделей марки він розташується між Jolion і F7.

Jolion (на батьківщині відомий під ім’ям Chulian) і Chitu отримують платформу Lemon, а ще у них загальні кузовні деталі. А ось по дизайну вони абсолютно різні: інша корма, оригінальні бампери, світлодіодна оптика різної форми з самобутнім малюнком та інше. Всередині – інші повітроводи і центральний тунель.

Оснащується новинка семиступінчастим “роботом”, в той час як в арсеналі Chulian є 6МКПП.

А ще новий паркетник отримує мультимедіа з більшим тачскріном, цифрову «приборку» і 2-зонний клімат-контроль вже у стартовій модифікації. У моторну гамму Haval Chuti для КНР входить 1,5-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 150 або 184 к.с. Повний привід новинці не передбачено, не дивлячись на більш високий прайс.


Не пропустіть