Повний аналог Nissan Qashqai: Продемонстрували перші рендери Renault Kadjar 2022 (Фото)

Дебют оновленого французького кросовера Renault Kadjar очікується вже в наступному році. Відомо, що новинка, як і в випадку з нинішньою генерацією моделі, буде одноплатформеником автомобілів Nissan. Справа в тому, що в її основі буде лежати архітектура CMF-C/D. Дану базу розробили фахівці з Nissan і Renault.

Відомо, що нове покоління кросовера збільшиться в розмірах, а також отримає електрифіковану трансмісію. Що стосується доступної моторної гами, то вона буде відрізнятися від тих двигунів, якими оснащений сучасний Nissan Qashqai, з яким Renault Kadjar часто порівнюють фахівці.

За даними експертів ринку, моторна гамма Kadjar може бути розширена за рахунок установки двох електрифікованих агрегатів. Перший варіант буде класичним гібридним мотором, що базуються на основі 200-сильного двигуна. Другий вид – гібрид з технологією PHEV, потужність якого становить 280 к.с. Що стосується можливості задіяти дизельний силовий агрегат, то вона поки знаходиться під питанням.

З точки зору дизайну автомобіля також відбудеться чимало змін. Хоча вони поки ще офіційно не розкриті, екстер’єр Kadjar 2022 року вже відобразили на перших рендерах. Ці фотознімки показують, що автомобіль буде комплектуватися звуженою головною оптикою, а також стильною решіткою радіатора. Не виключено, що оновлений крос отримає зовнішність, близьку до концепту Megane e-Vision, який був представлений розробником рік тому.

На думку аналітиків, новий Renault Kadjar може отримати додаткові варіанти кузова – купейний і подовжений 7-місний. Презентація паркетника пройде в наступному році, після чого буде оголошено про старт його продажів. Ціна на крос, природно, виявиться вище, ніж на дореформену модель.


Не пропустіть