Рідкісний 27-річний Porsche 911 продають за майже півмільйона доларів (Фото)

Спортивний автомобіль Porsche 911 Turbo S 1994 року випуску продають за 420 тис. дол.

Спеціальна версія машини в модифікації X83, яка призначалася виключно для японського ринку і відрізнялася розширеним опціональним обвісом, зійшла з конвеєра в кількості 10 примірників. Сама по собі X-серія з’явилася тому, що на складах компанії в середині 90-х років минулого століття залишалося близько сотні нерозпроданих шасі, що призначалися для моделей попереднього покоління. Щоб не відправляти їх в утиль, інженери марки вирішили випустити кілька лімітованих спецверсій 911, які невеликими партіями відправили в різні країни. Продають цей рідкісний «Порш» на торговому онлайн-майданчику Bring a Trailer.

Вся серія цих спорткарів отримала сріблястий колір, плоску передню частину кузова, висувну головну оптику, а також розширені пороги і вентиляційні решітки в задніх крилах. Також машина відрізнялася масивним заднім спойлером.

Спорткари комплектували шестициліндровим двигуном, віддача якого склала 380 к.с. і механічною коробкою передач на п’ять ступенів. У салоні встановлені гоночні сидіння «ковші», обтягнуті натуральною шкірою чорного кольору. Також встановлено електричні склопідйомники, кондиціонер і радіомагнітоли.

Нинішній власник придбав рідкісний Porsche в 2014 році, після чого перевіз спорткар в США. Пробіг машини складає 75 тис. км.


Не пропустіть