Дебютував новий позашляховик Opel Grandland зі свіжим дизайном (Фото)

Успішний компактний позашляховик Opel зазнав серйозну реконструкцію, яка принесла з собою естетичні, технологічні інновації та навіть зміна назви моделі. Символ «X» зникає, щоб відповідати іншим позашляховикам компанії. Підключаємі гібридні варіанти залишаються в асортименті.

Після величезної кількості шпигунських фото і навіть офіційних превью очікування закінчилося. У суспільстві дебютував новий Opel Grandland 2022. Важливий і популярний позашляховик компактних розмірів, що входить в лінійку Opel, піддається фейсліфтингу. Оновення в середині циклу, яке дозволить цьому поколінню зіткнутися з частиною свого комерційної життя.

Зміни зосереджені в передній частині. Grandland слідує новій філософії дизайну Opel. Мова, що включає передній візор. Абсолютно нові решітки та оптичні групи з технологією IntelliLux LED Pixel, що утворюють єдиний візуальний елемент. Він також оснащений відповідними світлодіодними ліхтарями для денного водіння, які створюють новий характерний світловий відбиток. Також був змінений дизайн переднього бампера і змінено розташування протитуманних фар. У задній частині помінялися ліхтарі, бампери і самі двері багажника, на якій назва моделі додано трохи нижче значка Opel.

У салоні великою новинкою в цьому розділі є поява системи Opel Pure Panel, що складається з двох вигнутих екранів, з’єднаних в єдиний елемент. Це дозволяє створити більшу цифрову кабіну. Один з екранів виконує функцію цифрової приладової панелі, а інший використовується для інформаційно-розважальної системи.

Центральний сенсорний екран розміром до 10 дюймів злегка орієнтований в бік водія, щоб не відволікати погляд від дороги. 12-дюймовий цифровий прилад показує, серед іншого, зображення, отримане новим нічним баченням.

У лінійці двигунів збережуться підключаємі гібридні варіанти. Opel не вдавався в подробиці механіки, але композиція залишиться колишньою. Залежно від обраного двигуна ми знайдемо механічну коробку передач або автоматичну коробку передач.


Не пропустіть