Audi представила хетчбек A1 Sportback в максимальному виконанні (Фото)

Німецька преміальна марка Audi розширила список комплектацій для сучасної моделі A1 Sportback. Клієнтам пропонується модифікація Competition 40 TFSI.

За заявою представників німецького бренду, нова версія допоможе поліпшити реалізацію популярного авто. Машина похвалиться «глибоким» синім забарвленням Ascari Metallic.

Для бампера і певних елементів авто використовувався платиновий колір. Для додання транспортному засобу спортивного зовнішнього вигляду, дах пофарбували в чорне забарвлення. Такий же відтінок передбачений для спойлера і решітки радіатора.

Версія Audi A1 оснащується оригінальними 18-дюймовими колісними дисками. Для гальмівних супортів запропоновано фірмове червоне забарвлення, як і у випадку всіх високопродуктивних авто Audi. Салон похвалиться контрастною червоною прострочкою і обробкою крісел з алькантари.

Дволітровий турбомотор генерує 207 кінських сил. Разом з ним функціонує передньопривідна система 7АКПП. Audi A1 Sportback Competition у виконанні 40 TFSI набирає першу сотню за 6,5 сек. При цьому максимальна швидкість досягає 245 км/год. Новинка коштує 38,7 тис. євро.


Не пропустіть