Новий Kia Niro помітили на тестах напередодні дебюту (Фото)

Корейська компанія продовжує проводити випробування своєї новинки, яка поступово втрачає камуфляж.

Kia Niro – відносно нова модель в модельному ряду автовиробника, запущена в 2018 році в США. При цьому компанія прийняла рішення повністю оновити кросовер, на що вказують численні шпигунські знімки. Однак ці нові фотографії показують, що Niro поступово позбавляється камуфляжу, яка приховувала передню панель, відкриваючи дивно великі фари. Однак деталі стилю і раніше приховані від сторонніх очей.

Фари, здається, розташовані над широкою решіткою, прорізаною в передньому бампері, яка набагато більше, ніж на поточній моделі. Камуфляж покриває капот, бічні сторони і задню частину, сильно спотворюючи форму кузова. Однак накладки не можуть приховати все, так як вертикальні задні ліхтарі частково видно. Вони схожі на ті, що є на концепті Kia Habaniro 2019 року. Неясно, наскільки дизайн концепту вплине на новий Niro, але ми очікуємо, що Kia буде використовувати концепт як джерело натхнення.

Новий Niro буде побудований на одній платформі з Hyundai Ioniq. Поточний Niro доступний як гібрид, що підключається гібрид і повністю електричний автомобіль, який, як очікується, Kia запропонують в оновленій моделі. Однак не всі силові агрегати будуть доступні на всіх ринках. Ми очікуємо, що новий Niro отримає традиційний інтер’єр, оскільки Habaniro був занадто футуристичним.

Модернізований Kia Niro 2022 року, швидше за все, дебютує в найближчі місяці – в середині 2021 року – перед запуском в модельному ряду 2022 року. Компанія змінила визначення багатьох своїх моделей за останній рік, оскільки зазнає повний перезапуск бренду, який навіть включає новий логотип Kia. Ці зміни повинні зробити бренд більш стильним і дозволити зосередитися на електромобілях. Kia пообіцяла до 2025 року запропонувати 11 електромобілів.


Не пропустіть