Новий хетчбек Honda Civic: перше зображення популярної моделі (Фото)

Одинадцяте покоління Honda Civic було представлено громадськості в кінці квітня 2021 року. Але тоді дебютував седан Civic. Тепер же настала черга і хетбека.

Колись автовиробники представляли модель у всіх її комплектаціях, але на цей раз Honda прагне провести відмінність між седаном і хетчбеком свого популярного компактного автомобіля. Які саме відмінності? Це ми дізнаємося вже 23 червня. Саме тоді Honda представить новий Civic Hatchback офіційно. На тизерній фотографії Honda залишила коротке оголошення з викладенням планів проведення повноцінного віртуального заходу. До хетчбека Civic на сцені приєднаються канадський поп-дует Маджид Джордан і американський виконавець HER, який брав участь в аналогічному музичному дебюті седана Civic ще в квітні.

Що стосується самого автомобіля, то немає ніяких підстав очікувати значних змін між седаном і хетчбеком, за винятком багажника. Відомо, що хетчбек отримає шестиступінчасту механічну коробку передач для водіїв, які не бажають мати стандартний варіатор. Ми не знаємо, чи буде він пропонуватися з двома варіантами двигунів як седан, в тому числі 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 158 к.с. або 1,5-літровим турбованим потужністю 180 к.с.

З точки зору стилю хетчбек, як правило, є більш спортивним варіантом, і він може залучити трохи більше уваги за рахунок консервативного зовнішнього вигляду на відміну від седана, натхненного Accord.

Нагадаємо, що седан Honda Civic надійде в продаж в кінці цього року. Хетчбек, ймовірно, з’явиться тільки на початку наступного.


Не пропустіть