Volkswagen представить новий Multivan T7 (Фото)

У Volkswagen Комерційні автомобілі ніколи не було такої великої рекламної кампанії для нового продукту, навіть для Amarok, що демонструє важливість оновленого Multivan. Модель T7 дебютує сьогодні, обіцяючи стати більш схожою на легковик, ніж будь-коли раніше, завдяки переходу на платформу MQB.

В рамках підготовки до світової прем’єри VW розкрив чимало деталей, в тому числі наявність підключаємої гібридної установки з неназваним поки електричним діапазоном. Абсолютно новий Multivan буде поставлятися виключно з автоматичною коробкою передач з перемиканням по дротах, а також з електричним стоянковим гальмом, щоб звільнити додатковий простір всередині і без того просторій кабіни.

Електрифікована силова установка, хоч її характеристики офіційно і не розголошувалися, повинна бути запозичена у останніх підключаємих гібридів VAG, що означає, що в її основу ляже 1,4-літровий бензиновий двигун, що працює в парі з електромотором, сумарна потужність яких сягатиме 242 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Такі ж цифри ми бачили в VW Golf GTE і родинних моделях від Audi, Skoda і SEAT.

Очевидно, що новий Multivan зможе вмістити до семи пасажирів, і недавній рекламний ролик натякнув на його трансформований салон. У T7 буде довша колісна база, ніж у T6.1, а з опціональним панорамним люком на даху, вперше запропонованим на Multivan, висота над головою буде більше, ніж у його попередника. Навіть гібридна модель не постраждає від зменшеного простору в салоні завдяки продуманій ергономіці MQB.

Майте на увазі, що сьогодні ми побачимо тільки версію Multivan, так як Transporter на базі T6.1 буде ще деякий час продаватися. Його заміна очікується в кінці цього десятиліття, і, ймовірно, стане результатом співпраці VW з Ford. Тим часом, повністю електрична модель ID Buzz буде представлена ​​в Європі в наступному році, а потім з’явиться в Сполучених Штатах в 2023 році.


Не пропустіть