В Китаї створили ультра-бюджетний електричний клон Ford F-150 (Фото)

За розмірами машинка більше схожа на квадрицикл, вона непогано підходить для вантажних перевезень всередині підприємств.

Китайська компанія Jiangsu Ruipaiying Import And Export Co., Ltd., продає на Alibaba двомісний клон Ford F-150, – повідомляє electrek.co.

Мініатюрний Changli CLZKC-009 має довжину в 3,5 метра, і може прийняти на борт до 400 кілограм. Його можна замовити всього за 2 тисячі доларів, термін виконання замовлення складе 15 днів.

За ці гроші ви отримаєте електросклопідйомники, електричний обігрівач, відкидний люк, камеру заднього виду і багажник на даху, або ж додаткові ліхтарі на даху. В якості додаткового функціоналу можна замовити кондиціонер і маленький бензиновий генератор, який збільшить запас ходу.

З цікавого, крім вибору кольору, можна замовити і більш вигадливі види персоналізації. Наприклад, на решітку радіатора можна нанести напис «Explorer», натякаючи на однойменну модель «Форда». А ось на борту на замовлення можна поставити наклейку «Jeep». Абсурдність ситуації полягає в тому, що обидва об’єкти інтелектуальної власності можуть одночасно бути присутнім на цій крихітці.

В якості силової установки ховається маленький електромоторчик потужністю 4 кінські сили. Він встановлюється на задній осі, відповідно машина має задній привід. Крутний момент не повідомляється. Максимальна швидкість становить 45 км/год. Батарея ємністю 4,8 кВт*год дозволяє проїжджати від 70 до 130 кілометрів залежно від режиму їзди.


Не пропустіть