Volkswagen Taigo 2022 розсекретили на тестуваннях в Альпах (Фото)

Прототипи нового Volkswagen Taigo 2022 знову проходять останні випробування перед запуском у виробництво. І знову новий позашляховик-купе B-сегмента помітили на шпигунських фотографіях без камуфляжу в привабливому червоному кольорі.

Volkswagen Taigo 2022, який буде проводитися для Європи на іспанському заводі Volkswagen в Ландабені, отримала більш спортивний дизайн. У передній частині переважають профільовані фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями С-подібної форми, з’єднані з тонкою решіткою радіатора з стільниковим малюнком чорного кольору і такого ж забарвлення, що і нижня решітка.

По торцях вертикально розташували протитуманні фари. Новий Taigo відрізняється дуже пологою лінією даху і задніми дверима. Дуже вражаюча форма, яка надає більше стилю купе, роблячи його більш спортивною альтернативою T-Cross. Як і у цій моделі, задні ліхтарі займають всю ширину, без різниці в порівнянні з дизайном, представленим Nivus.

Всередині нового Volkswagen Taigo 2022 встановлена ​​така ж приладова панель, як у T-Cross, з цифровою панеллю приладів і великим екраном на центральній консолі для інформаційно-розважальної системи. Німецький бренд не буде економити на обладнанні для цієї моделі. Воно додасть світлодіодні фари і сучасні мультимедійні платформи MIB 3 або широкий панорамний дах, який буде тягнутися від лобового скла до спойлера, розміщеного на задніх дверях.

Заснований на платформі MQB A0, Volkswagen Taigo надійде в європейські дилерські центри до кінця року як модель 2022 року. У модельному ряду будуть представлені виключно версії з переднім приводом і вибір 1,0-літрових і 1,5-літрових бензинових двигунів TSI з максимальною потужністю 110 і 150 к.с., з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-ступінчастою DSG автоматична коробка передач з подвійним зчепленням.


Не пропустіть