Випустили стильну альтернативу Octavia, яка вдвічі дешевша за оригінал (Фото)

Китайсько-американський концерн GM-SAIC оголосив про старт продажів на ринку «Піднебесної» нового універсала Baojun Valli. Зовні автомобіль сильно схожий на чеську модель Octavia, але коштує в кілька разів дешевше. Якщо за «Октавію» в кузові універсал в КНР просять від 154 тисяч 900 юанів, то ціни на Baojun Valli починаються всього від 79 тисяч 800 юанів.

З китайської мови назва Valli можна перевести як «Прагнення». Автомобіль запозичив стильову складову в іншої моделі під брендом Baojun – RC-5. Габарити новинки виявилися близькі до оригінальної Octavia: довжина – 4675 мм, ширина – 1806 мм, висота – 1485 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2700 мм.

Інтер’єр універсала виглядає не менш футуристично, ніж екстер’єр. У салоні звертає на себе увагу передня панель складного дизайну, де 10,25-дюймовий дисплей об’єднаний в єдиний блок з повітроводами. Під ним ергономісти розташували фізичні кнопки і селектор варіатора.

Під капотом Baojun Valli трудиться той же силовий агрегат, що і в седані RC-5. Це 1,5-літровий турбомотор потужністю 147 кінських сил, крутний момент якого дорівнює 250 Нм.

Попередні продажі Baojun Valli в Китаї почалися ще 24 березня. З того часу дилери зібрали понад 10 тисяч замовлень.


Не пропустіть