Ford почав поставки Ford Bronco 2021 року дилерам (Фото)

Кілька місяців тому глобальна нестача мікросхем змусила Ford оголосити про чергову відстрочку, але тепер новий Bronco нарешті знаходиться на складальних конвеєрах.

Автовиробник тільки що офіційно оголосив, що воскреслий позашляховик в дво- і чотиридверній конфігураціях знаходиться на виробничих лініях на складальному заводі в Мічигані. Завод пройшов капітальну реконструкцію і модернізацію вартістю 750 млн доларів, в той час як в ході процесу було додано 2700 нових робочих місць, щоб підготувати завод до випуску продукції Bronco. Концерн каже, що зразки Bronco зараз знаходяться на шляху до дилерських центрів бренду по всій території Сполучених Штатів.

Як тільки новий Bronco з’явиться у дилерів Ford, його відправлять першим клієнтам, які зробили попереднє бронювання минулого літа. Для тих, хто хоче модифікувати Bronco, у Ford є новий Центр модифікацій, розташований поруч з заводом по збірці в Мічигані. Там клієнти можуть вказати модифікації, які вони хочуть додати в свої автомобілі, включаючи багажники на дах, позашляхові функції, зовнішні графічні пакети і багато іншого. Вони будуть встановлені на заводі Ford.

Щоб відзначити початок виробництва Bronco, Ford випустить серію закулісних презентацій під назвою Bronco Celebration. Відео буде містити інтерв’ю з різними членами команди Ford, які беруть участь в процесі запуску і виробництва, а також з майбутніми клієнтами Bronco і власниками бронювання.


Не пропустіть