Новий BMW 7-Series помітили з незвично розташованим номерним знаком (Фото)

Очікується, що новий BMW 7-Series з’явиться в кінці цього року. Прототипи 7-Series і електричного i7 вже були помічені кілька разів, але цей прототип втратив частину камуфляжу на передній частині.

Це не означає, що остаточний дизайн нової 7-Series відразу буде розсекречений. Якщо на прототипах, помічених раніше, передній бампер все ще був сильно замаскований, то в цьому тестовому автомобілі справа йде по-іншому. Під добре захованою решіткою перебуває повітрозабірник, розділений п’ятьма вертикальними перемичками. По обидва боки від бампера під фарами також видно невеликі повітрозабірники, а також помітна лінія з загином з-під фар в сторону повітрозабірника.

Ясно, що нова 7-Series буде мати незвичайне «обличчя», чимось нагадує 8-Series минулих років. BMW не видаляла камуфляж з задньої частини цього прототипу, тому поки складно сказати, що ховається під плівкою. Форма насадок на вихлопні труби, які також були помічені раніше, досить цікава: декоративні елементи складаються з чотирьох шестикутників, з’єднаних посередині, за якими видно дві круглі труби.

Випуск нової 7-Series запланований на кінець цього року. BMW використовує ту ж стратегію, що й з i4 і 4-Series Gran Coupé, тому що електричний i7 матиме той же корпус, що і звичайний BMW 7-Series. Це означає, що Баварія відхиляється від підходу, використовуваного в Штутгарті: Mercedes-Benz чітко відокремлює S-Class і EQS один від одного.


Не пропустіть