27-річну Toyota Land Cruiser 80 продали дорожче Mercedes-Benz G-класу (Фото)

Класичний позашляховик Toyota Land Cruiser 80 був практично в ідеальному стані і з пробігом всього тисяча миль (1,6 тисячі кілометрів).

Відмінно збережений Toyota Land Cruiser 80 1994 року випуску був виставлений на продаж на американському аукціоні Bring a Trailer. Повнопривідний позашляховик, виконаний в специфікації для США і Канади, знаходився в місті Нашуа (штат Нью-Гемпшир).

За майже три десятиліття свого існування він мав тільки одного власника, який майже не їздив на машині. Незважаючи на надвисоку ціну в 136 тисяч доларів, автомобіль знайшов свого нового власника всього за тиждень.

Незадовго до продажу йому тільки замінили технічні рідини і витратні матеріали, а також встановили нову гуму 275/70 R16 Michelin Defender LTX.

Достовірність пробігу позашляховика підтверджувалися документами і базами даних. Офіційний дилер Toyota в Нью-Гемпширі замінив акумулятор, шини та технічні рідини в жовтні 2020 року.

Всі інші вузли і агрегати на позашляховику заводські. Темно-зелене лакофарбове покриття і сіра шкіра в салоні збереглися ідеально. Однак на деяких елементах ходової частини є невеликий неліт іржі.

Toyota Land Cruiser 80 (J80) випускалася в Японії з 1990 по 1997 рік. Для машини пропонувався великий вибір бензинових і дизельних двигунів об’ємом від 4-4,5 літра.

Проданий екземпляр Toyota Land Cruiser 80 був оснащений 4,5-літровим рядним 6-циліндровим бензиновим двигуном моделі 1FZ-FE. Його потужність становила 212 кінських сил. Мотор працює спільно з 4-швидкісною автоматичною трансмісією.

За таку ж суму в США можна придбати новий Mercedes-Benz G 550 з бензиновим двигуном V8.


Не пропустіть