Стартували продажі нового великого кросовера Volkswagen ID.6 по несподівано низькій ціні (Фото)

Німецький концерн Volkswagen почав продавати в Китаї семимісний кросовер ID.6. У КНР машина пропонується в п’яти версіях, де найдешевша коштує 240 000 юанів (1,01 млн. гривень).

Volkswagen ID.6 вперше показали на автосалоні в Шанхаї навесні 2021 року. Це друга модель компанії на архітектурі MEB. Електромобіль, в залежності від комплектації, продається з 6 і 7-місцевим салоном. По дизайну він нагадує ID.4 – є витончені лінії, плавні форми, а на нижній частині кузова видно обвіс із пластику.

Спереду Volkswagen ID.6 укомплектований великими світлодіодними фарами, які з’єднуються між собою світловою лінією. Остання, в свою чергу, переривається через емблему марки в центрі решітки радіатора. На нижньому боці бампера розташовується повітрозабірник, що поставляє істотний повітряний потік для охолодження деталей трансмісії.

Авто отримало дуже цікавий інтер’єр з якісною обробкою. Масивний сенсорний дисплей мультимедіа встановлений на центральній консолі, за кермом знаходиться ще один цифровий екран «приборки». Наявність акумулятора дає можливість ID.6 проїжджати до 588 км без потреби підзарядки.


Не пропустіть