Бренд Mitsubishi показав електричний кросовер Airtrek (Фото)

Новий електричний позашляховик Mitsubishi Airtrek, розроблений японським брендом, буде продаватися його партнером GAC в Китаї. Модель отримала «дуже японський» дизайн зовні і авангардний всередині.

Новий електричний кросовер Mitsubishi Airtrek представили в цифровому форматі на автосалоні в Чунціні. Нова модель вийде на ринок електромобілів з «дуже японським» дизайном, який слід тієї ж авангардної лінії стилю «Dynamic Shield». Світлодіодні фари розділені на секції: денні ходові вогні розташовані горизонтально по краю капота, а ближнє і дальнє світло – на нижньому рівні в формі перевернутої букви «L».

За розмірами це аналог кросовера Mitsubishi Eclipse Cross. На даний момент точні параметри невідомі, але пропорції дуже компактні, підкреслюючи злегка квадратні колісні арки з високими аеродинамічними колісними дисками і дзеркала заднього виду, закріплені в дверях, посилюючи спортивну естетику. Ззаду новий Mitsubishi Airtrek оснащений привабливими ліхтарями Y- подібної форми.

Вперше ми також можемо зазирнути в його вишуканий салон. На приладовій панелі є велика цифрова комбінація приладів, значних розмірів сенсорний екран на центральній консолі, а також піднятий трансмісійний тунель з шайбою для перемикання передач.

Повідомляється, що новий Airtrek буде продаватися з електродвигуном на задній осі, який буде давати максимальну потужність 183 к.с. і 350 Нм крутного моменту – єдиний рівень потужності і два рівня ємності акумулятора для проходження від 500 до 650 кілометрів.


Не пропустіть