Продемонстрували унікальний український всюдихід NOMAD (Фото)

Унікальність всюдихода NOMAD в тому, що на ньому застосовується кузов, виготовлений з композитного матеріалу на поліефірній основі. Також встановлена ​​запатентована трансмісія – з центральним і колісними редукторами, пише autocentre.ua.

На машині застосований 2,8-літровий турбодизель Cummins потужністю 129 к.с. і максимальним обертовим моментом 310 Нм. За розрахунками, на колеса передається до 10 000 Нм крутного моменту. У парі з мотором працює механічна 6-ступінчаста коробка передач французького виробництва. Система підкачки коліс працює за рахунок двох автономних компресорів.

З 2020 року компанія вийшла на серійне виробництво таких всюдиходів NOMAD і на сьогоднішній день підприємство повністю завантажено замовленнями. Всюдихід є своєрідним конструктором, а тому в ньому можуть бути втілені будь-які побажання клієнта – від додаткового освітлення, оформлення салону до установки спеціальних кріплень під інвентар для полювання і риболовлі.

На представленій машині встановлена ​​система клімат-контролю, салон оброблений натуральною шкірою, є система кругового огляду в 360 град., мультимедійна система, лебідки.

Довжина всюдихода становить 3600 мм, ширина – 2530 мм і висота – 2570 мм. Кліренс – 580 мм. Максимальна швидкість по суші – 50 км/год, а на плаву – до 7 км/год. Споряджена і повна маса становить – 2200/3000 кг відповідно. На всюдиході застосовуються безкамерні шини наднизького тиску – розмірністю 1640*640*24″. Об’єм паливного бака – 90 л. Середня витрата палива – 4 л на годину.


Не пропустіть