Практичний суперник Skoda Octavia від Honda засвітився напередодні дебюту (Фото)

Нове покоління Honda Civic, яке стало одинадцятим в історії моделі, дебютувало в квітні цього року. Спочатку виробник показав автомобіль в кузові седан. Але для суперництва з одним з найсильніших представників сегмента – Skoda Octavia – необхідний практичний кузов. Хетчбек Хонда Сівік 11 вже показали на фото, пише autocentre.ua.

Офіційна презентація повинна відбутися 23 червня, але утримати новинку в секреті виробникові не вдалося. Раніше вона потрапила в поле зору фотошпигунів в камуфляжі, а тепер в мережу просочився знімок хетчбека без найменшого маскування. Фото виклав один з американських блогерів. Судячи з усього, компанія провела передпрем’єрний показ найпрактичнішої версії Civic XI.

Хетчбек отримав нові задні ліхтарі зі світлодіодними елементами у формі підкови, які стали помітно більші, модернізований бампер і патрубки вихлопної системи з хромованими насадками. Передня частина моделі буде ідентична седану. В оснащення кабіни увійде цифрова приладова панель, мультимедійна система з окремо стоячим дисплеєм і аудіосистеми Bose з 12 динаміками.

Також автомобілю обіцяно комплекс систем безпеки Honda Sensing і поліпшені матеріали в обробці. Моторна гамма буде складатися з 2,0-літрового двигуна потужністю 160 к.с. і 1,5-літрового на 182 к.с. Обидва агрегати працюють з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Вартість новинки поки не розкрита. Цінник на поточне покоління хетчбека стартує від 22 000 доларів.


Не пропустіть