Новий великий кросовер Geely: названа дата виходу в продаж (Фото)

Компанія Geely приступила до збору попередніх замовлень на новий великий кросовер Xingyue L ще в кінці травня цього року, а сьогодні стало відомо, коли стартують його живі продажу. Автомобіль вийде на китайський ринок через два тижні – 5 липня 2021 року.

Нагадаємо, в основі нового семимісного кросовера Xingyue L лежить платформа CMA, розроблена інженерами Volvo. За габаритами автомобіль можна порівняти з новим поколінням Kia Sportage. Його довжина становить 4770 мм, ширина – 1895 мм, висота – 1689 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2845 мм.

Лінійка двигунів нового трирядного кросовера «Джилі» буде включати в себе 2-літрові «наддувні» агрегати Volvo потужністю 218 і 238 кінських сил, що поєднуються з семишвидкісним «роботом» або 8-діапазонним “автоматом” фірми Aisin. У базовій версії привід буде переднім. Повний запропонують в якості опції.

У список оснащення нового флагмана Geely увійдуть: адаптивний круїз-контроль з функцією розпізнавання дорожніх знаків, система кругового огляду, шкіряний салон, панорамний дах з люком і трьохзонний клімат-контроль, а також три гігантських цифрових панелі, візуально об’єднані в єдиний блок.

Ціни на автомобіль вже оголошені. За початковий варіант Xingyue L в Китаї будуть просити від 148 тисяч юанів або 624 тисячі гривень за поточним курсом.


Не пропустіть