Оновлений Duster вперше показали на відео

Компанія Dacia, що належить Renault, опублікувала перше відео, в якому показала новий фірмовий логотип бренду. На початку і наприкінці відеоролика в кадрі засвітився оновлений кросовер Duster другого покоління, прем’єра якого відбудеться в найближчі дні.

Судячи з кадрів, з рестайлінгом новий Dacia Duster обзаведеться світлодіодними фарами з Y-подібним LED-елементами, запозичивши це рішення у третього покоління Logan і Sandero. У салоні очікується поява сенсорного дисплея «мультимедіа», діагональ якого збільшиться до 8 дюймів.

З точки зору «техніки» головною зміною може стати повернення в лінійку трансмісій автоматичної коробки передач. Зараз всі «Дастери» в Європі продають виключно з МКП, проте з оновленням до “механіці” додасться варіант з «роботом» EDC.

Крім того, у кросовера повинна з’явитися 7-місна модифікація, яка отримає назву Grand Duster і буде відрізнятися подовженою колісною базою. Довжина такого кросовера складе близько 4,5 метра, а додатковий ряд сидінь встановлять завдяки збільшеному заднього звису.

Нагадаємо, за актуальний Dacia Duster в Європі просять від 12 тисяч 500 до 18 тисяч 150 євро.


Не пропустіть