Октавія по-китайськи: нова потужна модель здивувала цінником (Фото)

Передсерійний прототип нового седана китайський GAC показав минулої осені. Тоді автомобіль називався Empow55. Його товарна версія дебютувала на початку 2021 року. Зараз же настав час прийому попередніх замовлень і оголошення вартості спортивного молодіжного седана Trumpchi Empow, який складе конкуренцію Skoda Octavia.

В основі купеподібної новинки платформа GPMA власної розробки GAC. При колісній базі в 2736 мм седан досягає 4700 мм в довжину, 1850 мм в ширину і 1432 мм у висоту.

«Спортивності» Trumpchi Empow надає купеподібний силует, яка приваблює своїми розмірами решітка радіатора і вертикальні ходові вогні. Більш агресивна версія відрізняється яскравими вставками на кузові, круглими патрубками вихлопної системи, спойлером і стандартними 18-дюймовими колесами.

У салоні GAC Trumpchi Empow два дисплея діагоналлю 10,25 дюйма кожен (цифрова панель приладів і система мультимедіа). Дефлектори обдування збудовані в одну лінію. Кнопка запуску двигуна встановлена ​​по центру тунелю. Опціонально доступні камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль і система моніторингу сліпих зон.

На початковому етапі новий седан пропонується тільки з одним мотором – потужним 1,5-літровим TGDI на 177 к.с. В пару йому покладена семиступінчаста роботизована коробка передач. За попередньою інформацією, пізніше для GAC Trumpchi Empow стане доступний ще один двигун об’ємом 2 літри. Крім того, седану також обіцяна гібридна версія.

На рідному ринку марки GAC Trumpchi оцінили від 15 300 до 19 900 доларів в залежності від виконання і комплектації. Така приємна ціна може зробити новий седан по-справжньому популярним.


Не пропустіть