Стартувало виробництво нового покоління Jeep Grand Cherokee (Фото)

Прийом замовлень на новий позашляховик вже відкритий. Найбільші зміни торкнулися салон автомобіля.

На підприємстві в Детройті стартувало виробництво нового Jeep Grand Cherokee L. Про це стало відомо в середу, 23 червня. Офіційна прем’єра нового автомобіля відбулася на початку нинішнього року, однак до конвеєра автомобіль дістався тільки зараз.

Лицьова сторона багато в чому повторює новий Jeep Grand Wagoneer, однак має більш похилу лінію капота і менш габаритну радіаторну решітку. Автомобіль помітно виріс в розмірах – його довжина збільшилася на 384 мм і досягла 5204 мм, а відстань між осями тепер становить 3091 мм. Зроблено це було для можливості розташувати третій ряд крісел.

Уже в базовій версії Jeep Grand Cherokee оснащується 8,4-дюймовим екраном мультимедійної системи, а за доплату його замінять на 10,1-дюймовий. Панель приладів тепер отримала цифрове виконання. Особливо варто відзначити наявність функції масажу крісел і вентиляцію сидінь.

Моторна гамма перейшла від попередника – у стартовій комплектації покупцям запропонують 3,6-літровий двигун з віддачею в 290 к.с.

А для любителів ексклюзиву підготували версію з 5,7-літровим мотором Hemi – цей силовий агрегат здатний видавати 357 к.с. У більш старших комплектаціях новинка отримає автопілот, камери кругового огляду і навіть контроль за станом водія. Стартовий цінник на Jeep Grand Cherokee L становить 39 700 доларів.


Не пропустіть