Представлений оновлений кросовер Dacia Duster 2022 року (Фото)

Румунська автомобільна компанія Dacia представила новий рестайлінговий кросовер Duster 2022 модельного року. Цей рестайлінг – перший за 4 роки, і з ним машина отримала більш сучасний зовнішній вигляд і комфортабельний салон.

Екстер’єр оновленого Dacia Duster відрізняється модернізованою радіаторною решіткою, новою головною оптикою зі світлодіодами, іншими бамперами, а також більш рельєфними задніми ліхтарями Y-подібним візерунком, що нагадують моделі Logan і Sandero третього покоління.

Зсередини новинка стала набагато зручнішою і сучаснішою: у сидінь з’явилися інші підголовники, є й інші матеріали обробки, центральний підлокітник з укрупненим боксом і дві нових мультимедійних системи з екранами на 8 дюймів і з підтримкою сервісів Android Auto і Apple CarPlay.

Головною технічною модифікацією оновленого автомобіля є поява автоматичної коробки передач (до цього була присутня лише механічна). У цьому випадку роль коробки відведена 6-ступінчастій роботизованій трансмісії EDC з подвійним, що працює разом з бензиновим турбованим двигуном TCe 150 і передньопривідною системою.

Крім цього, для майбутніх покупців нового автомобіля на вибір з’являться дизельний двигун dCi 115 разом з механічною коробкою передач і переднім або повним приводом, двохпаливний двигун на бензині і зрідженому газі (LPG), а також 3 бензинових наддувних мотора TCe 90, TCe 130 і TCe 150.

Новий Dacia Duster з газобалонним обладнанням (ГБО) доступний лише з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і передньопривідною системою. Продажі новинки в Європі почнуться вже у вересні.


Не пропустіть