Mercedes-Benz розробляє першу модель абсолютно нового класу авто (Фото)

Німецький автовиробник працює над черговою новинкою в SUL-сегменті, про що свідчить тестовий мул, помічений фотошпигунами.

Цікавий випробувальний мул, помічений близько Нюрбургринга в останні тижні, судячи зі шпигунських фотографій, є більш високою версією S-класу старшого покоління. При більш уважному погляді на автомобіль можна розглянути деякі деталі, які схиляють чашу ваг до іншої моделі, якої раніше не було в лінійці бренду.

Mercedes вже підтвердив, що працює над моделлю в новому сегменті SUL, необхідному в якості альтернативи традиційними позашляховиками. Тестовий мул з укороченим кузовом S-класу покоління W222, побудований на колісній базі, набагато коротшій, ніж розкішний седан. Навіть обвіси також коротші.

Крім того автомобіль має більш високий дорожній просвіт і великі шини. Всі ці зміни вказують на те, що Mercedes відкриє в середині десятиліття нову нішу – SUL. Очікується, що новинка дебютує в 2024 році.

На даний момент ми знаємо, що майбутній SUL буде заснований на платформі MMA для компактних моделей і моделей сегмента D, задуманих як електричні, а також як моделі з ДВЗ, тому майбутній SUL може пропонуватися з обома типами двигунів. Однак тестовий мул не був на 100% електрифіковано і має звичайну і повну вихлопну систему.


Не пропустіть