Виробництво Ford Bronco «заморожено» на два тижні

Ford Bronco 2021 роки тільки почав надходити в автосалони, але проблемний запуск моделі триває.

Виробництво на складальному заводі в Мічигані в США зупиниться на два тижні через нез’ясований брак запчастин, який не пов’язаний з тривалою кризою мікросхем. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Подробиці обмежені. У публікації йдеться, що виробництво Bronco і Ranger буде зупинено на тиждень з 5 липня і знову на тиждень з 26 липня. Ці тижневі паузи не ідеальні, але вони дадуть постачальникам достатньо часу, щоб надолужити згаяне з виробництвом таємничого компонента. Це невелика втіха для приблизно 125 000 людей, які замовили Bronco і з нетерпінням чекають доставки.

Це не перша затримка, з якою стикаються фанати. У травні Ford розіслав клієнтам електронного листа, в якому зазначалося, що запуск Bronco «перекреслив наші найкращі наміри і припущення».

У цьому повідомленні жорсткий дах Bronco називалася «ахіллесовою п’ятою». Проблеми з дахом не дозволяють бренду повідомляти клієнтам оновлену інформацію про терміни доставки, незважаючи на «інвестування мільйонів доларів у вирішення проблеми з постачанням даху».

Ранні відгуки про Bronco в переважній більшості виявилися позитивними. Модель хвалили за те, що вона зручна, високотехнологічна і здатна до бездоріжжя. Проте, затримки виробництва зі зрозумілих причин засмучують потенційних власників.


Не пропустіть