У мережі показали оновлений седан Renault Logan (Фото)

Оновлений Renault Logan сфотографували під час дорожніх випробувань. Тепер седан «стоїть» на платформі CMF-B-LS, пише Ampercar.com/

Нова генерація Логана отримала більш просторий кузов в яскравому дизайні. Силові установки мають залишитися колишніми, але це будуть не ті агрегати, що пропонуються на українському ринку: йдеться про атмосферні мотори продуктивністю 82 і 113 кінських сил. Варіантів трансмісій буде декілька. Серед них очікується поява преселективної роботизованої коробки передач з двома зчепленнями.

Нагадаємо, седан Renault Logan є одним за найпопулярніших нових авто на українському ринку, поступаючись місцем лише кросоверам Рав-4, Спортейдж і Дастер. В Україні актуальна версія седана Renault Logan доступна за ціною від 301 500 грн. Стільки коштує варіант з літровим 73-сильним бензиновим мотором та 5-швидкісною механічною КПП. Крім того, доступні бензиновий 0,9-літровий мотор на 90 к.с. та 1,5-літровий дизельний агрегат віддачею в 90 кінських сил. Перший двигун доступний з роботизованою трансмісією.


Не пропустіть