Skoda представила дуже маленький електромобіль eVoiturette (Фото)

Чеський автовиробник представив дуже маленький електромобіль, eVoiturette. EVoiturette – це данина поваги Voiturette A, першій машині Skoda, що з’явилася до того, як вона стала називатися Skoda.

На початку цього року Skoda випустила свою команду дизайнерів під брендом «Іконки перетворюються». П’ять дизайнерів придумали сучасну інтерпретацію класичної моделі Skoda. Творчий розум Юхана Чжана віддав належне Voiturette A, першій машині Laurin & Klement, яка залишила заводські ворота в Млада-Болеславі в 1905 році. Сучасна інтерпретація першої Skoda, яка раніше була представлена ​​тільки в цифровій формі, тепер перетворилася в матеріальну версію.

На розчарування тих, хто сподівався придбати електричний міський автомобіль від Skoda, автомобіль, що отримав назву eVoiturette, є яскравою модель довжиною 69 сантиметрів, завширшки 36 сантиметрів і висотою 33 сантиметри, створену за допомогою 3D-принтера.

Масштабна модель важить близько 10 кілограм і не може самостійно пересуватися. У неї є працююче світлодіодне освітлення. Skoda eVoiturette виставлена ​​в Будинку народження Фердинанда Порше, перетвореному в музей будинку в чеському місті Ліберець, де в 1895 році народився Фердинанд Порше. У Skoda немає планів щодо виробництва eVoiturette.


Не пропустіть