Знайдено пікап Toyota Tacoma з колосальним пробігом 2,4 млн км (Відео)

У США є 14-річний рамний пікап Toyota Tacoma, пробіг якого дорівнює 1 мільйону 520 тисячам миль або 2 мільйонам 400 тисячам кілометрів. Що найцікавіше, машина незважаючи на такий неймовірний кілометраж, продовжує експлуатуватися.

Про машину розповіли на YouTube-каналі «AutoJeff Reviews», оглядачі якого з’ясували, що власник цього пікапа Майк Ніл придбав свій автомобіль в 2007 році. Чоловік працює в доставці важливих медичних товарів – радіофармпрепаратів для томографів, тому за службовим обов’язком часто їздить на далекі відстані. Щодня йому доводиться в середньому проїжджати по 800 кілометрів по штатам Вірджинії і Північній Кароліни.

За словами Майка, «Такома» здивувала його своєю надійністю. Автомобіль обладнаний звичайною 2,7-літровою “четвіркою” потужністю 161 кінську силу, яка була замінена на пробігу в 1 мільйон 416 тисяч кілометрів. Автоматична трансмісія прожила ще більше – понад 2 мільйони кілометрів (якщо бути точними 2,09 млн км). Як і у випадку з двигуном Ніл вирішив не розмінюватися на ремонт гідротрансформатора і замінив АКП в зборі.

З урахуванням значного пробігу автомобіль знаходиться в непоганому стані. Про те, що пікап проїхав велику дистанцію, яка не сниться більшості сучасних автомобілів, нагадує одометр, застиглий на позначці в 999 тисяч 999 миль. Втім, Майк все ж відстежує цей показник через лічильник пройденого шляху. Розлучатися зі своєю “Тойотою” він не збирається.


Не пропустіть