Оновлений Hyundai Palisade показали на новому фото

На корейському ринку готується до дебюту оновлена ​​версія Hyundai Palisade. У Мережі вже публікувалися знімки реформеного 7-місного позашляховика Hyundai в камуфляжі, а напередодні з’явилося його нове шпигунське фото, що розкриває ряд деталей його дизайну.

Інформації про проект рестайлінгового «палісад» поки не так багато, як хотілося б. Не виключено, що автомобіль збереже актуальну лінійку двигунів, що складається з 3,5 і 3,8-літрових бензинових V6 потужністю 277 і 295 кінських сил відповідно, а також 2,2-літрового «дизеля» на 200 к.с. Новим варіантом може стати версія з підключаємим гібридом, як було у випадку з останнім Santa Fe, а також 2,5-літровою “турбочетвіркою», яка стане альтернативою атмосферного V6.

Що стосується дизайну оновленого кросовера, то його камуфляж поки не дозволяє повноцінно оцінити зміни у зовнішньому вигляді. Втім, вже зараз можна припустити, що рестайлінг привнесе в екстер’єр новинки ті ж зміни, які нещодавно пережили свіжі Santa Fe і Grandeur.

Якщо це виявиться дійсно так, що новий Palisade отримає іншу радіаторну решітку, яка плавно перетікає в фари, але збереже вертикальну світлодіодну смугу, візуально об’єднує верхні і нижні сегменти оптики.

Зміни корми можуть торкнутися «начинку» ліхтарів і форму патрубків вихлопу (зараз вони круглі, але можуть стати квадратними).

У салоні очікується поява як мінімум більш сучасної мультимедійної системи.

Прем’єра оновленого Hyundai Palisade відбудеться в 2022 році.


Не пропустіть