Новий BMW X7: опубліковано перше рендерное зображення

Компанія BMW працює над оновленням кросовера X7. Прем’єра реформенної моделі повинна відбутися влітку 2022 року, а продажі початися в листопаді того ж року. Сьогодні в Мережі з’явився перший рендер нового X7, намальований з оглядкою на шпигунські фотографії цього баварського «паркетника».

Судячи по зображенню, з оновленням німецький кросовер отримає більш сміливий зовнішній вигляд, ніж був у його попередника. У автомобіля буде новомодна дворівнева головна оптика, де вузька смуга ДХВ розташується над основним блоком фар.

При цьому рестайлінговий флагман «БМВ» збереже фірмові «ніздрі», розмір яких залишиться плюс-мінус тим же, що раніше. Корма може змінитися ще менше. Очікується, що силует цієї частини кузова буде збережений, а її головною «обновкою» стануть по-іншому оформлені патрубки «вихлопу».

У салоні оновленого X7 очікується поява нової панелі приладів, як у електричного кросовера iX. Список оснащення моделі повинен поповнитися новими функціями безпеки і електронними водійськими асистентами.

Про те, яким буде технічна сторона оновленого BMW X7, поки не повідомляється. Швидше за все, лінійку «баварця» оновлять, зробивши її більш потужною. Зараз цей кросовер комплектують бензиновими і дизельними агрегатами, які в базових версіях видають 249 і 340 кінських сил відповідно.


Не пропустіть